SAMTALEN AVLYSES PGA SYKDOM!

Velkommen til atelierbesøk og kunstnersamtale hos Morten Haugmo søndag 8.12. kl. 14 i forbindelse med utstillingen SIAMESISK – Innlandet som motstand på Oppland Kunstsenter og Kunstbanken Hedmark Kunstsenter. Samtalen avholdes på Morten Haugmo sitt atelier i Nordre Fløgen, Braskereidfoss.

Dette er en unik anledning til å møte kunstneren bak verkene, og samtidig se kunsten i de omgivelsene den blir skapt.

2 kunstnersamtaler på en og samme dag:
Søndag 8.12. Kl. 12.00 er det først en kunstnersamtale med Johannes Engelsen Espedal i Kunstbanken sine lokaler i Hamar der alle er velkommen. Vi kjører i samlet tropp derfra ca kl. 13.00. Kontakt post@kunstopp.no hvis du har behov for skyss tur-retur Lillehammer-Nordre Fløgen eller har spørsmål til arrangementene. Vi organiserer samkjøring:)

Ved ankomst Nordre Fløgen, får vi omvisning og presentasjon av arbeidsprosessene til Morten Haugmo. Det vil bli servert varm mat og drikke før retur til Lillehammer. Fri entré.

Morten Hagmo har svennebrev som gullsmed og er utdannet ved bla Kunsthøyskolen i Oslo innen smykkekunst. Han lager objekter og smykkekunst over ulike tema, og administrerer en mangfoldig håndverksprosess der det raffinerte produktet er arbeider utført i edelmetall, stein og plast. Arbeidene hans befinner seg midt mellom kaosenergi og fingerspitzgefül på høyt nivå.

http://mortenhaugmo.no

Les mer om Johannes Engelsen Espedal på hans hjemmeside:
http://www.johannesespedal.com