7

BKO har gleden av å presentere Jan Egge, i Egges atelier i Velta 7 på Lillehammer.

Velkommen til BKOrdet
Når: Fredag 29. november kl. 18:00.
Hvor: Velta 7, 2614 Lillehammer.

«Utdannet ved Statens Kunstakademi 1982-86. Deltatt på flere kunstprosjekt i regi av «Kunst i Natur» som jeg var med på å stifte. Kunstnersymposium mellom annet i Finland, Sverige og Polen. Flere prosjekt/utstillinger med kunstnergruppa AKE. Arnekleiv-Kurdøl-Egge. Separatutstillinger bl.a. i Oslo, Bergen, Lillehammer, Svalbard. I dag arbeider jeg hovedsakelig med maleri.

Dersom det er klarvær på fredag vil jeg sette opp stjernekikkerten – kanskje det er
noe å se på der ute også.

Velkommen!
Jan Egge»

Adresse: Velta 7, 2614 Lillehammer. Til fots, ca. 20 min. fra sentrum opp Ringsvegutua. Til høgre ved enden, og ca. 200 m langs Trond Eklestuens veg. 2-3 parkeringsplasser er som oftest ledig ved garasjen og evt. på nordsiden av feltet i enden av Trond Eklestuens veg.

Styret i BKO initierer kunstnerpresentasjoner i forbindelse med Oppland kunstsenter sine felleslunsjer den siste fredagen i måneden; en opplandskunstner presenterer et av sine prosjekter, eller forteller om sin kunstneriske praksis i forkant av felleslunsjen. Dette er en måte for kunstnerne i regionen å bli bedre kjent med hverandres arbeidsprosesser, styrke det kollegiale samholdet i Oppland, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i Oppland overfor et kunst- og kulturinteressert publikum.