trio

«Kroppen og suksessen» (detalj), Hedda Roterud Amundsen; «Refreng» (detalj), Inga Blix; «MOTher, Fiskevollen», Mailind Solvind Mjøen. Alle foto: Øystein Thorvaldsen.

Velkommen til kunstnersamtale med Hedda Roterud Amundsen, Inga Blix og Mailind Solvind Mjøen på Oppland Kunstsenter torsdag 12.12. kl. 13:00.

Velkommen til kunstnersamtale med Hedda Roterud Amundsen, Inga Blix og Mailind Solvind Mjøen i forbindelse med utstillingen «SIAMESISK – Innlandet som motstand» på Oppland Kunstsenter og Kunstbanken Hedmark Kunstsenter.

Amundsen, Blix og Mjøen er 3 av totalt 18 kunstnere som stiller ut i regionutstillingen «SIAMESISK – Innlandet som motstand», et samarbeid med Kunstbanken Hedmark Kunstsenter.

Samtalen holdes på Oppland Kunstsenter torsdag 12. desember kl. 13:00-14:00.

Hedda Roterud Amundsen (f. 1989) arbeider med et bredt spekter av teknikker; installasjon, artist books, digital kollasj, performance og Internett. De ulike uttrykksformene kommuniserer med hverandre og sees i forhold til hverandre, og prosjektene tar alltid utgangspunkt i en personlig erfaring eller relasjon.

Inga Blix (f. 1956) jobber språklig og konseptuelt med tekstil som utgangspunkt. Arbeidene hennes er formale eksperimenter og visuelt komplekse verk. Blix arbeider hovedsakelig med farget ull i en applikasjonsteknikk der de ulike elementene er sydd sammen for hånd.

Mailind Solvind Mjøen (f. 1981) jobber politisk og samfunnskritisk med kvinnerollen som tematiseres gjennom fotoportretter og iscenesatte scenarier. Mjøens bidrag til utstillingen er en serie fotografier omkring fødsel, nedlegging av fødesteder og ønske om høyere fødselstall i Norge.

Bli bedre kjent med kunstnerne via deres hjemmesider:
https://heddaramundsen.com
https://www.ingablix.com
http://www.mailindsolvind.com

Gratis inngang, kaffe, pepperkaker og innblikk i tre spennende kunstnerskap.

Tid: Torsdag 12. desember kl. 13.
Sted: Oppland Kunstsenter, Kirkegata 68, Lillehammer.

Velkommen!