Juleutstillingen 2023, oversiktsbilde. Foto: Øystein Thorvaldsen.

Lørdag 18. november klokka 14.00 åpnet Juleutstillingen 2023 på Oplandia senter for samtidskunst med et rikt utvalg av kunst fra hele Innlandets kunstnerbefolkning. Juleutstillingen er en hyllest til det vedvarende arbeidet som foregår på Innlandets mange atelierer. 

Utstillingen er åpen frem til onsdag 20. desember med verk fra 75 unike kunstnerskap og en bugnende kunstbokhandel. Vi oppfordrer alle til å ta med venner og familie for å oppleve utstillingen, og kanskje handle noen av julegavene hos OSS!

Besøksadresse: Kirkegata 68, Lillehammer Åpningstider: onsdag- søndag 12-16. Vi holder ekstra åpent mandag 18.12 og tirsdag 19.12. fra kl. 12-16.

Hjertelig velkommen!

Juleutstillingen viser keramiske arbeider, smykker, maleri, grafikk, video, broderi, tekstilkunst, tegning, fotografi og et stort utvalg av kunstbøker i ulike formater og prisklasser. Utstillingen gir både fastboende og tilreisende en mulighet til å se hva kunstnerne i regionen arbeider med, og til å støtte opp om den regionale kunstscenen gjennom kjøp av arbeider direkte fra vegg.

Se dokumentasjon av hele utstillingen på www.opplandkunstsenter.no

Deltakere: Agnieszka Klos, Andreas Öhman, Anja Carr, Anna Sigmond, Anna Österberg, Anne Kampmann, Anne Karine Thorbjørnsen, Anne Kristine Thorsby, Anne Kristin Øierud, Anne Nilseng, Annette Hveem Narum, Anni Onsager, Barbora Hollan, Bjørn Terje Nygaard, Bjørnulf Dyrud, Bodil Buchacz, Bodil Mogstad Skipnes, Borgny Svalastog, Caroline Ho-Bich-Tuyen Dang, Cecilie Margrethe Nygren, Dag Magne Staurheim, Egil Martin Kurdøl, Eivind Narum, Elisabet Norseng, Ellen Larsson, Eva Laila Hilsen, Finn Lande Andersen, Franzisca Siegrist, Geir Brohjem, Gerd Bøe, Hanne Borchgrevink, Helga Feste Hunter, Herbert Eugen Wiegand, Hett glass, Hilde Grønstad Sunde, Hilde Aagaard, Inga Blix, Inge Johan Riise Iversen , Ingema Hoff Motzfeldt, Ingrunn Myrland, Jan Egge, Jan Stensrud, Jannecke Lønne Christiansen, Johannes Engelsen Espedal, Jørn Hagen, Kari Mølstad, Kari Oline Øverseth, Kari-Anne Karlsen, Koppány Árnyas , Liv Fjellsol, Mads Andreas Andreassen, Magdalena Bak, Margrethe Hauglie, Maria Natalie Skjeset, Marianne Boberg, Marianne Broch, Marianne Mannsåker, Marianne Tjønn, Marit Arnekleiv, Marit Gimse, Morten Paulsen, Nina A. Standerholen, Patrick Huse, Ragnhild Arneberg, Ragnhild Enge, Randi Liliequist, Rannveig Funderud, Rita Lie, Roar Kjærnstad , Sissel Schlømer, Solveig Lønseth, Tarald Wassvik, Tone Gellein, Tone Hagen, Tone Mårdalen Hasle, Wenche K. Eckhoff.

Juleutstillingen 2023. Foto: Øystein Thorvaldsen.
Juleutstillingen 2023. Foto: Øystein Thorvaldsen.
Juleutstillingen 2023. Foto: Øystein Thorvaldsen.
Juleutstillingen 2023. Foto: Øystein Thorvaldsen.