Kunne du tenke deg å jobbe ved en institusjon som formidler samtidskunst? Fra og med utgangen av august 2022 har Oppland Kunstsenter behov for flere ringevikarer som kan være gallerivakt i helgene.

Gjennom vårt utstillingsprogram viser Oppland Kunstsenter samtidens billedkunst og kunsthåndverk i et bredt spekter av uttrykk og praksiser. Vi har 5 utstillingsperioden i året der vi viser 2 parallelle utstillinger av gangen. Kunstbokhandelen B*stard med over 600 titler følger åpningstidene til galleriet, som er onsdag til søndag 12-16.

Oppgaven som gallerivakt innebærer å åpne og stenge galleriet, ønske publikum velkommen, svare på spørsmål, og å betjene eventuelle salg av kunst eller kunstbøker fra kunstbokhandelen Bastard. Som gallerivakt er det din fremste oppgave å legge til rette for en god publikumsopplevelse for de besøkende.

Dersom du er interessert, kan du ta kontakt med daglig leder Vilde Andrea Brun på e-post post@kunstopp.no, eller ringe 97122422 i kontortiden mandag-fredag 9-16.