I perioden 20. november til 19. desember vises en juleutstilling i bugnende salongformat ved Oppland Kunstsenter i Kirkegata 68. Kunstnere og kunsthåndverkere fra hele Innlandet viser hundrevis av verk.

Juleutstillingen åpner lørdag 20. november klokken 14.00. Og på kvelden rigges det til julefest for både kunstnere og venner av kunstsenteret.

Velkommen!

Våre åpningstider er onsdag-søndag 12-16.

Verkene som stilles ut representerer et bredt spekter av uttrykk, teknikker og materialer; Over 70 kunstnere og kunsthåndverkere med tilknytning til senteret har sendt inn arbeider. Alle arbeidene er til salgs. Dette er en gylden anledning til å støtte kunstnerne i Innlandet, og vi håper mange tar turen innom. Salget foregår rett fra vegg. Det vil si at utstillingen endres under vegs.

Deltakende kunstnere: Angelina Engelsen, Anna Sigmond Gudmundsdottir, Anna Österberg, Anne Bekkelund, Anne Kampmann, Anne Karine Thorbjørnsen, Anne Kristin Øierud, Anne Nilseng, Annette Hveem Narum, Anne Siv Falkenberg Pedersen, Ansgar Ole Olsen, Árnyas Koppány, Asbjørn Petershagen, Beate Juell, Bjørn Terje Nygaard, Bjørnar Aaslund, Bodil L. Buchacz, Caroline Ho-Bich-Tuyen Dang,  Eivind Narum, Elise Schonhowd, Ellen Larsson, Eva Laila Hilsen, Franzisca Siegrist, Geir Brohjem, Hans Kristian Borchgrevink Hansen, Hedda Roterud Amundsen, Helle Li Jakobsen, Hett Glass, Hilde Grønstad Sunde, Hilde Aagaard, Inga Blix, Inger Marie Berg, Ingunn Bakke, Ingrunn Oddny Myrland, Jan Stensrud, Jan Egge, Jannecke Lønne Christiansen, Jens G. Petersen, Kai Bratbergsengen, Kari Mølstad, Kari Oline Øverseth, Kjell Bendiksen, Line B. Løkken, Liv C. Fjellsol, Madoka Rindal, Mads Andreassen, Magdalena Bak, Margrethe Hauglie, Maria Natalie Skjeset, Marianne Hurum, Marit Arnekleiv, Morten Paulsen, Morten Haugmo, Nina Andrea Standerholen, Nina Dreyer Henjum,  Ola Rindal, Ola Rindal, Ole Kristian Reinsbu, Ole Petter Almaas, Patrick Huse, Per Jonas Lindström, Ragnhild Enge, Reidun Tordhol, Randi Liliequist, Rannveig Funderud,  Semund Svelle, Sissel Schlømer, Sofia Karyofilis, Sofie Nøsteng, Ståle Blæsterdalen, Tarald Wassvik, Tone Hagen, Thor Alex Erichsen, Vilde Andrea Brun, Aase Marie Brun.