_DSC4740

Fra utstillingen “Nye spor” av Kari Mølstad. Foto: Øystein Thorvaldsen.

Velkommen til kunstnersamtale med Kari Mølstad på Oppland Kunstsenter i Kirkegata 68, Lillehammer, torsdag 17.10 kl. 11.30

I samarbeid med Lillehammer Kunstmuseum arrangerer Oppland Kunstsenter kunstpause i form av en kunstnersamtale med glasskunstneren Kari Mølstad. Samtalen tar utgangspunkt i separatutstillingen til Mølstad, Nye spor, som vises på Oppland Kunstsenter frem til 27.10.

Daglig leder ved Oppland kunstsenter, Vilde Andrea Brun, snakker med Mølstad om arbeidene i utstillingen, og det blir mulighet for publikum å komme med spørsmål direkte til kunstneren.


Velkommen!

Kari Mølstad har stor anerkjennelse innen det nasjonale kunsthåndverksfeltet og mottok tidligere i år statens 10årige arbeidsstipend. De siste årene har hun stilt ut både nasjonalt og internasjonelt ved utstillingssteder som Museum Angewandte Kunst , Frankfurt, Tyskland (2019), KRAFT, Bergen (2019), NOMADcircle, Venezia med Galleri Format (2019) og Collect, London med Galleri Format (2018). Hun er innkjøpt av blant annet Sørlandets Kunstmuseum, Utenriksdepartementet, Nasjonalmuseet og Norges Bank.

www.karimolstad.no