«Værmelding», Ragnhild Enge.

«Værmelding 2», Ragnhild Enge.

BKO har gleden av å presentere Ragnhild Enge, i Enges atelier i Hammergården på Lillehammer.

Når: Fredag 25. oktober kl. 11:00.
Hvor: Hammergåden atelier, Langes gate 2B, Lillehammer.

Enge sier dette om sitt arbeid: Jeg arbeider med billedvev  i store og mindre formater. Arbeider mye på skissestadiet: tegner og klipper og maler, leter meg fram i fargeholdning og komposisjon. Tynt selvfarget ulltråd på tynn linrenning blir nye billedtepper. Inspirasjon kan komme fra f.eks. billedkunst, fra værmelding (på radio) eller mønstrede ark i hobbybutikken.

Styret i BKO initierer kunstnerpresentasjoner i forbindelse med Oppland Kunstsenter sine felleslunsjer den siste fredagen i måneden; en opplandskunstner presenterer et av sine prosjekter, eller forteller om sin kunstneriske praksis i forkant av felleslunsjen. Dette er en måte for kunstnerne i regionen å bli bedre kjent med hverandres arbeidsprosesser, styrke det kollegiale samholdet i Oppland, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i Oppland overfor et kunst- og kulturinteressert publikum.

Det serveres kaffe og noe attåt etter presentasjonen. Serveringen er gratis for kunstnere og kunsthåndverkere i BKO og NK Innlandet.