beach_boy

Beach boy av Mads Andreas Andreassen. Foto: Kunstnerens eget foto.

Det nye styret i BKO initierer kunstnerpresentasjoner i forbindelse med Oppland kunstsenter sine felleslunsjer den siste fredagen i måneden; En Opplandskunstner presenterer et av sine prosjekter, eller forteller om sin kunstneriske praksis i forkant av felleslunsjen. Dette er en måte for kunstnerne i regionen å bli bedre kjent med hverandres arbeidsprosesser, styrke det kollegiale samholdet i Oppland, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i Oppland overfor et kunst- og kulturinteressert publikum. Presentasjonene er offentlige arrangementer som annonseres via Oppland kunstsenter sine informasjonskanaler. Dersom du er interessert i å holde en presentasjon i denne sammenhengen, kan du ta kontakt med Mads Andreas Andreassen, leder for styret til BKO: a.m.andreassen@gmail.com

Mads Andreas Andreassen er selv den første til å hoppe i det, slik at presentasjonene kommer i gang allerede nå i januar.

Mads Andreas Andreassen (f. 1986, Lillehammer, Norge) er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, hvor han fullførte sin BFA i 2011 og ved Kunstakademie Düsseldorf hvor han tok sin MFA (2013).
Andreassen arbeider med maleri, grafikk, musikk og video. Felles for hans arbeider er en interesse for det selvreflekterende ovenfor maleriet og det sosiale. Dette kommer frem i Andreassens tegn og symbol – malerier og hans pågående ss-video serie hvor han spiller sitt alter-ego ¨ImLikeanElephant¨.
 
I tillegg til sitt kunstneriske virke er Andreassen initiativtaker og driver av Elephant Kunsthall, et visningssted for kontemporær kunst på Lillehammer. Andreassen er også styreleder i Billedkunstnerne i Oppland (BKO).

Det serveres en varm og herlig vegetarisk vintersuppe etter presentasjonen. Denne er gratis for kunstnere og kunsthåndverkere i BKO og NK-Øst, og koster kr. 50 for publikum for øvrig.

Vi håper mange har anledning til å komme! Ta gjerne med en venn!

Meld deg på arrangementet innen torsdag 25.1. til post@kunstopp.no slik at det blir nok suppe til alle som kommer:)