Den anerkjente Stavangerkokken Stig Fagerholt har tilberedt gravet kråke med ananaschutney. Publikum blir tilbudt en smakebit mens Tove Kommedal gir en introduksjon til prosjektet som hun har jobbet med siden 2011. Riktig tidspunkt er klokken 15.00!

Med utstillingen dEFINISJONSMAKT lar Tove Kommedal kråka være et omdreiningspunkt for ernæringsmessige og estetiske undersøkelser som tematiserer forholdet mellom menneske og natur, følelser og kunnskap, drømmer og ritualer.  Utstillingen tar utgangspunkt i nedskytingen av kråkebestanden på Jæren, som et ledd i et bestandsregulerende tiltak, samtidig med at fonten og stavemåten til tittelen henspeiler på dOKUMENTA -en kunstmønstring med stor definisjonsmakt innen det internasjonale samtidskunstfeltet.  Utstillingen er en kompleks sammenstilling av maktkritisk, mytisk og økologisk tenkning rundt kråka som fenomen, og kan forstås innenfor rammene av pågående diskurser  knyttet til økologi, matvareproduksjon, fremtidig mangel på proteinkilder, klimaspørsmål og den antropocene tidsalder.   Tove Kommedal jobber innenfor flere kunstneriske uttrykk og medier. Hennes kunstneriske virke preges av sosiopolitiske undertoner. Kommedals´ kunstnerskap kjennetegnes ved forskningsbaserte tilnærminger og eksperimentering med kunstens og kunstnerens potensiale for sosial og politisk innflytelse.

Stig Fagerholt er ass kjøkkensjef på Fish and Cow i Stavanger som et moderne brasseri med mat tuftet på lokale råvarer. Fagerholt har Hotel og næringsmiddelfag og tok sitt fagbrev fra Dr. Holms Hotel på Geilo. Første gang Fagerholt tilberette kråkekjøtt for kunstprosjektet dEFINISJONSMAKT (Article Biennalen 2012) var han kokk ved Gastronomisk Institutt i Stavanger. Fagerholt har jobbet på flere av Stavangers beste restauranter både som soussjef og kjøkkensjef på Straen Fiskeresturant og Timbuktu Bar og restaurant.Han har en dyp interesse for faget sitt og deltar stadig i konkurranser som NM i kokkekunst 2010, 2012. Han ble kåret til årets Grønne kokk i 2011og deltok i Global Sushi Challenge, 2015.