Velkommen på kunstnersamtale med billedkunstner Christian Berg Gravningen på Oplandia senter for samtidskunst søndag 5. mai klokken 14.

Fri entré og enkel servering!

Christian Berg Gravningen er av den yngre generasjonen norske malere som revitaliserer maleriet som uttrykksform. I sine ekspressive, men poetiske, arbeider viser han bilder fra sine nære omgivelser, erfaringer og minner. Det kan være blomsterbuketter, bygårder, vinterlandskap, portretter eller bilder fra film og foto. Alt gjort på en fri og upretensiøs møte med en iakttagende tilstedeværelse.

Tidligere separatutstillinger inkluderer Skiens Kunstforening i 2023, Indre Østfold Kunstforening og Bærum Kunsthall i 2021 samt BOA. Gravningen har deltatt på en rekke gruppeutstillinger som Still Life #2 ved QB Gallery, Aulie Nå og Borgen Museum. Gravningens verk har også vært å se ved Køsk, LNM og på Østlandsutstillingen.

www.christianberggravningen.com