Fredag 24.februar inviterer Billedkunstnerne Innlandet (BKI) til en kunstnerpresentasjon med Mads Andreassen på Oppland kunstsenter klokka 12. Mads  driver Elephant Kunsthall i Lillehammer ved siden av og sammen med sin egen kunstpraksis.

BKi ordet er en møteplass for kunstnerne i regionen som bidrar til kunnskapsdeling, å styrke det kollegiale samholdet, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i Innlandet overfor et kunst- og kulturinteressert publikum.

Etter presentasjonen serveres enkel lunsj. Fri entre.

Velkommen!

Mads Andreas Andreassen (født. 1986, Lillehammer) har MFA fra Statens Kunstakademi i Oslo og Kunstakademie Düsseldorf. Andreassen har et fler-fasettert kunstnerskap som maler, kurator og initiativtaker bak prosjektet Elephant.

Elephant (også kjent som Elephant Kunsthall) består av Andreassen og hans animerte alter-ego IMLIKEANELEPHANT. Elephant er kjent for kuratering og organisering av utstillinger i et delt atelie/whitecube på et lager Lillehammer sentrum. Elephant ble til i atelier en dag da Mads malte på en kompis sitt maleri. Elephant interagerer ofte med Andreassens eget virke. Hans malebiografiske prosjekt er befolket av karakterer og rekvisitter som ikke har direkte sosial eller kommunikativ bevissthet, men utøver snarere et register av personlighetstrekk og følelsesuttrykk vi finner i pantomimen. Kommende prosjekter for 2023/24: Future Fair NYC, Palmera, Bergen, Galleri Zink, Monografi(Maria Brinch, Mousse), Aura Kunstraum, Düsseldorf. Nylige separatutstillinger; Im Like an Elephant, ISCA Gallery Oslo(2022) ; Batshit Horndick, Den Nordiske Ambassade (2019); The Essence of Reveries of Fortification and Camping, Harpefoss Hotel (2018). Utvalgte gruppeutstillinger; Et kollektivt kaosmos, Kunsthall Oslo (2020); OLJE OG BEGJÆR, QB Gallery/Blomquist (2019).

Artikkel på OCA sine sider:

Bench Press/Elephant by Mads Andreas Andreassen was at CHART book fair for the first time in 2022

Lenker:

https://www.isca.no/mads-andreas-andreassen-1003-030422

https://elephant-kunsthall.no/

https://oca.no/news/isgies-gallery-supported-activity-in-2022