Juleutstillingen 2022 på Oppland Kunstsenter holder åpent onsdag-søndag 12-16 frem til 21.12. I tillegg holder vi ekstraordinært åpent mandag 19. og tirsdag 20. desember fra kl. 12-16!

Utstillingen viser kunstverk i alle størrelse og prisklasser. 

Det er også mulig å finne unike og vidunderlige gaver blant mer enn 600 titler i Kunstbokhandelen B*stard som følger åpningstidene til juleutstillingen. Du kan handle kunstbøker digitalt på bastardbok.no, vi har mulighet for “klikk og hent”, og sender daglig ut bøker per post.

Velkommen innom!

Juleutstillingen er et generøst og overskuddspreget tilsnitt til senterets utstillingsprogram som primært ellers består av separatutstillinger. I årets siste utstillingsperiode vises en salong- og juleutstilling. Galleriet males i nye farger, og ominnredes med kunst fra gulv til tak. Årets 85 deltakende kunstnere, hovedsakelig fra Innlandet,  representerer et bredt spekter av uttrykk og teknikker. Juleutstillingen 2022 har mye maleri i alle formater, fra figurative til abstrakte uttrykk. her finnes glassarbeider i beste kvalitet, grafikk, monotypi, tegning og blandingsteknikker. Utstillingen rommer også en rekke tekstilarbeider, installasjoner, smykker og fotografi. Her kan publikum oppleve kunst for enhver smak i en eksplosjon av former og farger, og det foregår salg rett fra vegg. Det vil bli en rekke  arrangementer i utstillingsperioden, som kunstnersamtaler, verksteder og formidling.

Deltakende kunstnere

Agnieszka Kłos, Anja Carr, Ann Elizabeth Skar, Anna Österberg, Anne Kampmann, Anne Kristine Thorsby, Anne Kristine Øierud, Anne Nilseng, Anne Sigrid Hveem, Anne Tidemand-Johannessen Møller, Annette Hveem Narum, Anni Onsager, Àrnyas Koppány, Asbjørn Petershagen, Bjørn Terje Nygaard, Bjørnar Aaslund,  Bjørnulf Dyrud, Bodil Buchacz, Borgny Svalastog, Cecilie Margrethe Nygren, Dag Magne Staurheim, Egil Martin Kurdøl, Eivind Narum, Elena Abessinova, Eli Kongssund, Ellen V. Larsson, Espen Brændsrød, Eva Laila Hilsen, Finn Lande, Geir Brohjem, Helga Feste Hunter, Hett Glass, Hilde Grønstad Sunde, Hilde Aagaard, Inga Blix, Inge Iversen, Inger Helene Høyen Hodøl, Ingrunn Myrland, Ingunn Bakke, Jan Egge, Jan Stensrud, Jannecke Lønne Christiansen, Johannes Engelsen Espedal, Jørn Hagen, Kai Bratbergsengen, Kari Mølstad, Kari-Anne Karlsen, Kay-Arne Kirkebø, Kjell Bendiksen, Lena Ubario Garcia, Liilian Saksi, Lisa Falch, Liv C Fjellsol, Mads Andreassen, Magdalena Bak, Margrethe Hauglie, Maria Natalie Skjeset, Marianne Boberg, Marianne Broch, Marianne Hurum, Marianne Mannsåker, Marit Arnekleiv, Merete Sejersted Bødtker, Morten Haugmo, Morten Paulsen, Nina A. Standerholen, Nina Dreyer Henjum, Ola Rindal, Olaug Halsteinrud, Ole Petter Almaas, Peik Elias, Pooneh Ronagh, Ragnhild Arneberg, Ragnhild Enge, Randi Liliequist, Rannveig Funderud, Rita Lie, Roar Kjærnstad, Semund Svelle, Tone Gellein, Tone Hagen, Tone Hellerud, Tone Myskja, Tore Holberg, Wenche Eckhoff, Ådne Kongssund Løvstad