Billedkunstnere og kunsthåndverkere i BKI og NKI er med dette invitert til å delta på årets juleutstilling ved Oppland Kunstsenter. Utstillingen er en maksimalistisk salgsutstilling som ønsker alle slags kunstuttrykk velkommen, og etterstreber mangfold og overflod!

Vi håper mange ønsker å være med! Påmeldingsskjema finner du her

Juleutstillingen 2022 åpner lørdag 19. november. Siste utstillingsdag er onsdag 21. desember.

Vi gjentar fjorårets suksess og lager et fyrverkeri av en utstilling der kunstnere fra BKI og NKI og inviterte gjester stiller ut verk i salongformat; et mylder av arbeider på gulv og vegger, med direkte salg fra vegg. Dette betyr at utstillingen vil forandre seg undervegs, og at vi derfor ikke kan garantere at det enkelte verk vil henge hele utstillingsperioden. Vi ønsker oss primært mindre formater, men er også åpne for noen større verk. Dette må avtales nærmere.

Det vil bli en rekke presentasjoner og åpne arrangementer i utstillingen; som kunstnersamtaler, verksteder, små konserter og foredrag.

ØNSKER DU Å DELTA?

– Fyll ut registreringsskjemaet.
– Foto/dokumentasjon av kunstverk sendes i en egen e-post til juleutstillingen@gmail.com

Kunstverk leveres ved Oppland Kunstsenter i uke 44 og 45 (tirsdagag 1. november-fredag 11. november) kl. 10-16.

Vi vil sette opp en fraktrute for å hente verk. Mer informasjon om stoppesteder og tider kommer snarlig.

Montering foregår i uke 45 og 46 og utføres av staben ved Oppland Kunstsenter.

Hver kunstner kan levere maks 2 kunstverk. Ett verk kan bestå av flere deler (f.eks. en serie. Dette gjelder særlig kunsthåndverk, her vil vi gjerne ha 5-10 eksemplarer av av serier med arbeider). Største aksepterte format er 150×150 cm, dette for å sikre plass til alle. Er du i tvil, ta kontakt. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Levér kunstverkene forsvarlig emballert. Kunstnerne er selv ansvarlig for å pakke inn usolgte verk ved henting.

Ikke solgte verk hentes torsdag 22. desember kl. 10-16 eller på nyåret fra tirsdag 3. januar–fredag 6. januar 2023 kl. 10-16.

Angitte tider for levering og henting må respekteres.

Vi informerer fortløpende om eventuelle salg og utsteder salgsoppgjør etter endt utstillingsperiode. Oppland Kunstsenter tar 20% av salgssum i provisjon. Vi minner om at OK er non-profit og at alle inntekter går til driften av senteret.

SPØRSMÅL?
Ta kontakt med daglig leder Vilde Andrea Brun på post@kunstopp.no eller på tlf. 97122422.