Velkommen til Nansenskolens bokdager 2021, og debutantkveld på Oppland Kunstsenter!

Fredag 5.11. kl. 19.00–23.50
Tre debutanter! Avslutningsfest med åpen mikk og DJ Giraffo på Oppland Kunstsenter!
Tre debutanter kommer til Lillehammer denne fredagen for å presentere bøkene sine – og to av dem er tidligere Nansen-studenter! Nansenianer Runa Skjeldals romanEleonora handler om den første store kjærligheten, om Ella og Audun som blir kjent med seg selv og verden gjennom å bli kjent med hverandre. Også Christine Kjellstrøm Melby har bakgrunn fra skrivekunstlinja på Nansenskolen. I diktdebuten Ho møter vi en kvinne som gjennomgår en voldsom forvandling etter et samlivsbrudd. Her er klør som vokser ut av føttene og gjennom joggeskoene, rester av skog i fotenden av senga. Krista Lien Indrehus debuterer med Flør, en diktsamling om uroen moderne mennesker kjenner på i møte med klimakrisen og en verden i forandring. Etter å ha presentert de ferske bøkene sine, møter de tre forfatterne Marius Emanuelsen til samtale om debutantrollen. 

Kvelden fortsetter med DJ Giraffo og åpen mikrofon, så ta med dikt og dansesko!