plakat_juleutstillingen_web

I perioden 20. november til 20. desember vises en juleutstilling i bugnende salongformat ved Oppland Kunstsenter i Kirkegata 68.

Juleutstillingen åpner fredag 20. november klokken 14.00. Kjerstin Lundegård som leder utvalg for kultur i Innlandet fylkeskommune holder åpningstale.

Velkommen!

På grunn av koronarestriksjoner har vi plass til maksimum 50 besøkende av gangen. Forhåndspåmelding til åpningen fredag 20.11. kan gjøres på e-post: post@kunstopp.no

Våre åpningstider er onsdag-søndag 12-16. Det er viktig at folk holder avstand i utstillingen, og holder seg hjemme dersom man er syk.

Verkene som stilles ut representerer et bredt spekter av uttrykk, teknikker og materialer; Over 100 kunstnere og kunsthåndverkere med tilknytning til senteret har sendt inn arbeider. Alle arbeidene er til salgs. Dette er en gylden anledning til å støtte kunstnere i en vanskelig og uforutsigbar økonomisk situasjon, og vi håper mange tar turen innom. Salget foregår rett fra vegg. Det vil si at utstillingen vil endre seg under vegs.

Deltakende kunstnere:

Anders Kjellesvik, Andrea Scholze, Andreas Soma, Ane Vik Eines, Anki King, Anne Karine Thorbjørnsen, Anne Kristine Thorsby, Anne Nilseng, Anne Siv Falkenberg Pedersen, Anne Tove Ø. Mygland, Annette Hveem Narum, Ansgar Ole Olsen, Árnyas Koppány, Beate Juell, Bjørnulf Dyrud, Bodil L. Buchacz, Brita Skybak, Caroline Ho-Bich-Tuyen Dang, Cato Løland,  Cecilie Margrethe Nygren, Charlotte Rostad, Corrina Thornton, Dag Magne Staurheim, Egil Martin Kurdøl, Eivind Narum, Elena Abessinova, Elin Brissman, Elisabet Norseng, Ellen Larsson, Ellen Henriette Suhrke, Embla Øverbye, Esther Maria Bjørneboe, Eva Laila Hilsen, Finn Lande Andersen, Frode Markhus, Frøydis Helene Frøsaker, Geir Brohjem, Hanne Borchgrevink, Hans Kristian Borchgrevink Hansen, Hedda Roterud Amundsen,  Hedvig Lien Rytter, Henning Olav Espedal, Hilde Grønstad Sunde, Hilde H. Honerud, Inga Blix, Inger Lise Libakken, Ingunn Bakke, Ingrunn Oddny Myrland, Jan Egge, Jan Stensrud, Jannecke Lønne Christiansen, Jannicke Lie, Johannes B. Hansen, Jon Olav Helle, Jørn Hagen, Kari Elfstedt, Kari Mølstad, Karin M. Valum, Kjell Bendiksen, Kristoffer Kristiansen, Leslie Ayres, Li Daiyun, Linda Convery Løvold, Liv Blåvarp, Liv C. Fjellsol, Mads Andreassen, Magdalena Bak, Mailind Solvind Mjøen, Margrethe Hauglie-Hanssen, Margrethe Loe Elde, Maria Blom, Maria Natalie Skjeset, Marianne Boberg, Marianne Hurum, Marianne Isachsen, Marit Arnekleiv, Marthe Karen Kampen, Maya Økland, Merete Sejersted Bødtker, Nina Andrea Standerholen, Nina Dreyer Henjum,  Ole Kristian Reinsbu, Ole Petter Almaas, Patrik Berg, Ragnhild Enge, Randi Liliequist, Rannveig Funderud,  Rebecca Nordbø, Reidun Eken, Roar Kjærnstad,  Robin Danielsson, Stein Are Kjærås Dahl,  Stian Ådlandsvik, Syver Marthinsen Goksøyr, Tarald Wassvik, Tone Hagen, Tone Myskja, Torgeir Husevaag, Ådne Kongssund Løvstad.

I tilknytning til utstillingen arrangerer kunstsenteret en kunstfaglig julekalender med kunstnerpresentasjoner, foredrag, verksteder og andre arrangementer.

Noen smakebiter fra programmet:

Fredag 27.11. kl. 11.30 blir det bokbad med billedkunstner Jannecke Lønne Christiansen og daglig leder Vilde Andrea Brun. Her presenteres boka “Blåtimen”, det serveres julekaker og kaffe. Arrangementet krever forhåndspåmelding. Mer informasjon kommer på nett og på kunstsenterets facebookside.

Fredag 4. desember kl. 11.30 holder kunsthistoriker Kåre Hosar en innledning om julen som motiv i kunsten i et kunsthistorisk perspektiv. Arrangementet krever forhåndspåmelding. Mer informasjon kommer på nett og på kunstsenterets facebookside.

Bilder fra Juleutstillingen 2020. Foto: Øystein Thorvaldsen:

_DSC1606 _DSC1637 _DSC1646 _DSC1781 _DSC1733