Fredag 27. november klokken 11.30 inviterer Oppland Kunstsenter til en boksamtale om publikasjonen “Blåtimen” med billedkunstner Jannecke Lønne Christiansen og Vilde Andrea Brun, daglig leder på kunstsenteret.

Velkommen!

På grunn av koronarestriksjoner har vi plass til maksimum 30 personer i publikum til dette arrangementet. Forhåndspåmelding kan gjøres på e-post: post@kunstopp.no Det er viktig at syke personer holder seg hjemme, og at publikum holder god avstand under arrangementet.

Blåtimen er både en kunstbok og et prosjekt av Jannecke Lønne Christiansen som tematiserer mennesket og naturen i en overgangsfase. Publikasjonen inneholder cyanotopi, kunstnerens egen poesi og tekst av forfatteren Erland Kiøsterud og kunsthistoriker og kurator ved Lillehammer Kunstmuseum Janeke Meyer Utne.  Prosjektet er en undersøkelse med utgangspunkt i klima og miljøspørsmål. “Hvordan finne et språk i kunsten, for vårt forhold til naturen og for vår bekymring, når mennesket ikke lenger står over alt som lever.”

Se bilder fra prosjektet her: www.janneckechristiansenpictures.com

Jannecke Lønne Christiansen er født i Oslo, utdannet i Bergen, og bor i Lillehammer. Hun arbeider som billedkunstner, kunstnerisk konsulent og kunstformidler gjennom utsmykningsoppdrag, utstillinger og prosjekter. Hennes arbeider består av maleri, foto, video og naturmaterialer, og teknikken bestemmes av ideen/uttrykket hun ønsker å få frem og sammenhengen dette står i.

1

Fra kunstboken “Blåtimen” av Jannecke Lønne Christiansen. Kunstnerens eget foto.

nor

Fra kunstboken “Blåtimen” av Jannecke Lønne Christiansen. Kunstnerens eget foto.