Tirsdag 15. august fra klokka 10.00 til 14.30 arrangerer Oppland kunstsenter i samarbeid med BKO og NK-Øst fagdag for kunstnere og kunsthåndverkere i regionen. Temaet for fagdagen er tilskuddsordninger og søknadsarbeid.

Norsk kulturråd ved seniorrådgiver Nina Refsnes, Statens kunstnerstipend ved Mette Rønning og Oppland fylkeskommune ved Terje Kongsrud og Marit Brænd kommer for å presentere aktuelle tilskuddsordninger. Formålet med fagdagen er å ruste den enkelte kunstner/kunsthåndverker til høstens søknadsskriving. Det blir gitt råd og tips til utformingen av både prosjektsøknader og stipendsøknader, og det vil være mulig å stille spørsmål til saksbehandlerne.
Det blir servert enkel lunsj klokka 12, og det er kostnadsfritt å delta.
Påmelding via e-post til post@kunstopp.no innen søndag 13. august.
Program:
09.45 Registrering og kaffe
10.00 Presentasjon av Norsk kulturråd sine tilskuddsordninger innen visuell kunst ved Nina Refsnes
11.00 Presentasjon av Statens kunstnerstipend ved Mette Rønning
12.00 Lunsj, kaffe og uformell prat
13.00 Presentasjon av Oppland kommunes tilskuddsordninger ved Terje Kongsrud og Marit Brænd
14.00 Kort informasjon om endringer i administrasjonen av statens utstillingsstipend (med søknadsfrist 1. september) ved Vilde Andrea Brun
14.30 Programmet for dagen er slutt