Kunstbokmessen og kunstbokhandelen B*stard har i en årrekke samarbeidet med Kunstpodden ved redaktør Cecilie Tyri Holt om formidling av kunstbøker i kunstpoddformat. Formålet er å belyse kunstneriske uttrykk der kunst og litteratur overlapper gjennom samtaler og kritikk. Episodene er støttet av Kulturrådet, Bildende kunstneres hjelpefond og Innlandet fylkeskommune.
2024
Codex Polaris Kunstpodden fortsette miniserien av episoder om kunstnerbøker. Imi Maufe, Rita Marhaug og Randi Annie Strand fra kunstnerkollektivet Codex Polaris forteller om hvordan de jobber med nettopp kunstnerbøker både i egne kunstnerskap og i utstillingen Kunstnerboken: unik og mangfoldig som ble vist i Kristiansand Kunsthall i 2023.
Kunstnerboktips 2024. Når blir en kunstnerbok en kunstgjenstand som hører hjemme i en utstillingssal kontra i et bibliotek? Kunsthistoriker og programleder i Kunstpodden, Cecilie Tyri Holt har utfordret kurator ved Nasjonalmuseet, Geir Haraldseth og spesialbibliotekar i Nasjonalmuseets bibliotek, Solveig Tønseth til å anbefale tre kunstnerbøker hver.
Samtalen sentreres rundt Tina Buddebergs Hvit bok, Book without function av Kim Hiorthøy, Borgny Svalastogs bibel, On being ill av Ane Thon Knutsen, Jim Særnbloms bok Trans og Streif langs Sogevegen: Ein turguide for Flatdal, Svartdal, Ambjørndalen og Hjartdal av Ånond Versto og Hans Kristian Borchgrevink Hansen.
2023
Kritikk av kritikken Hør Kunstpodden Live hvor Jan Christensen og Helene Duckert anmelder kunstkritikken og diskuterer ulike publikasjoners dekning av kunstfeltet. Samtalen modereres av kunsthistoriker og programleder i Kunstpodden, Cecilie Tyri Holt.
Kunstnerboktips Hør opptak fra Cecilie Tyri Holts prat med Richard Sørbø fra Norlis antikvariat, Line Bøhmer Løkken og Henrik Haugan fra Snøhetta.
2022
Kunstbøker Kunstpodden har ledet en Diatribe på Bastard Kunstbokmesse 2022. Cecilie Tyri Holt leder en kritikersamtaler med Hanne Skogvang Stork og Tommy Olsson om tre kunst- og kunstnerbøker: Lisa Him Jensens Sifonofor, Ane Thons Blue and Green og de tre nyeste utgivelsene av Krafts serier Parallell.
2021
Diatribe #9 – 3 kritikere snakker om 3 av årets B*stardbøker. Kurator og forfatter Marte Danielsen Jølbo og kritiker, forfatter og redaktør Kjetil Røed snakker med kunsthistoriker og programleder Cecilie Tyri Holt om kunstbøkene Egil Martin Kurdøls flere steder for alltid, Marthe Johnsliens White to Earth og Line Bøhmer Løkkens Choreography with Potatoes and Flour.
2020
Kunstbøker Som en del av Kunstbokmessen B*stard 2020 snakker Cecilie Tyri Holt med et kritikerpanel bestående av Hedda Grevle Ottesen, Kjetil Røed og Mona Gjessing om tre eksempler på hybrindsjangeren: «Krabbe» av Marianne Hurum, «Samleren, Arken og Radioamatøren» av Marit Arnekleiv og Eivind Hofstad Evjemo og «Det relasjonelle aspektet øker i kompleksitet når det er flere ulike typer grenser som krysses» av Hedda Roterud Aamundsen.
2019
Å beskrive det visuelle Hva skjer i møtet mellom forfatter og kunstverk? Kunstpodden har vært på Norsk Litteraturfestival på Lillehammer og snakket med forfatter Edy Poppy om ekfrasen hennes “November sier at”, virkelighetslitteratur og å være i tekst. Tharaniga Rajah leser sin ekfrase, diktet “Gjennom reinskallen ser ein lysande auge og kallar dei for stjerner” om Britta Marakatt-Labbas verk Historja og snakker om å skrive en egen historie med utgangspunkt i et verk som selv så uttalt forteller en sterk historie. Ekfrasen hennes kan leses i tidsskriftet Kunsthåndverk 2/19.