OSS inviterer kunstnere organisert gjennom Billedkunstnerne Innlandet (BKI) og/eller Norske kunsthåndverkere Innlandet (NKI) til å delta på årets juleutstilling ved Oplandia senter for samtidskunst. Vi håper så mange som mulig ønsker å være med!

Juleutstillingen åpner lørdag 16. november kl. 14. Siste utstillingsdag er søndag 22. desember.

Dette er det femte året med Juleutstilling på Oplandia senter for samtidskunst der kunstnere i BKI og NK Innlandet samt inviterte gjester med tilknytning til senteret stiller ut verk i salongformat; et mylder av arbeider på gulv og vegger, med direkte salg fra vegg til en overkommelig pris. Dette betyr at utstillingen til enhver tid vil forandre seg, og at vi derfor ikke kan garantere at ditt/dine verk vil henge hele utstillingsperioden.

ØNSKER DU Å DELTA?
Vennligst fyll ut registreringsskjemaet. Les denne viktige informasjonen før du fyller ut:

PRAKTISK INFORMASJON

– Foto/dokumentasjon av kunstverk sendes i en egen e-post til juleutstillingen@gmail.com. (Dokumentasjonen brukes kun internt for å forenkle logistikken.)

Registreringsfrist er mandag 4. november.

– I år vil vi reise rundt i Innlandet for å besøke atelierer og hente verk i forkant av utstillingen. Ønsker du besøk av oss krysser du av for dette i registreringsskjemaet, så skal vi forsøke å rekke innom så mange som mulig.

– Hvis du ikke har mulighet til å levere og hente selv, dekker vi frakt med Norgespakke begge veier, inntil kr. 135 hver vei, maks størrelse er 120x60x60 cm. Se detaljer her. Du er selv ansvarlig for forsvarlig emballering og forsikring av dine kunstverk under frakt.

– Kunstverk kan svært gjerne leveres ved Oplandia senter for samtidskunst i uke 45 (tirsdag 5. november-fredag 8. november) kl. 10-16.

– Montering foregår i uke 46 og utføres av staben ved Oplandia senter for samtidskunst.

– Hver kunstner kan levere maks 3 kunstverk. Ett verk kan bestå av flere deler, f.eks. en serie. (Dette gjelder særlig kunsthåndverk, her vil vi gjerne ha 5-10 eksemplarer av av serier med arbeider.) Har du behov for utstillingsarkitektur (montre, pidestaller e.l.) er det fint om du tar kontakt med oss, slik at vi kan avklare hva som finnes på huset fra før, og hva som eventuelt må medbringes.

– Største aksepterte format er 75×75 cm, dette for å sikre plass til alle. Vi kan også motta større verk, men kun etter nærmere avtale med daglig leder Vilde Andrea Brun. Er du i tvil, ta kontakt. Se kontaktinformasjon nedenfor.

– I år vil vi ha en egen vegg med mindre verk som koster kr. 2 000 eller mindre. Vi ber alle å vurdere å levere et eller flere verk til denne veggen!

– Lever kunstverkene forsvarlig emballert. Du er selv ansvarlig for å pakke inn usolgte verk ved henting.

– Ikke solgte verk hentes i uke i uke 2.

Vi ber om at angitte tider for levering og henting respekteres.

Vi informerer fortløpende om eventuelle salg og utsteder salgsoppgjør etter endt utstillingsperiode. Oplandia senter for samtidskunst tar 20% av salgssum i provisjon. Vi minner om at OSS er non-profit og at alle inntekter går til driften av senteret.

SPØRSMÅL?

Ta kontakt med daglig leder Vilde Andrea Brun på post@kunstopp.no / tlf. 971 22 422 eller produsent Siri Leira på juleutstillingen@gmail.com / tlf. 922 05 506.

Vi håper du ønsker å delta!