44658307_284134952220872_5412241894899974144_n

Perspective Extrapolator (camera obscura), Linnéanum, (Uppsala, Sverige). Kunstnerens eget foto.

BK´ Ordet; kunstnerpresentasjon med Siri Leira 26.10. kl. 11.00 på Oppland kunstsenter

Siri Leira (f. 1985) er utdannet ved Oslo fotokunstskole og Kunstakademiet i Oslo. Hun jobber med fotografi, skulptur og stedsspesifikke installasjoner. Hun har stilt ut ved blant annet Konkret (Vestfossen), Podium (Oslo), Autocenter (Berlin) og Linnéanum (Uppsala). I tillegg til eget kunstnerisk virke drev hun i 2012-2013 visningsrommet Percival Space (Oslo). I dag bor og jobber hun i Saksumdal, Lillehammer, der hun driver visningsrommet Saksumdal Tempel. Hun har også et engasjement som prosjektkoordinator ved Oppland kunstsenter.

Styret i BKO initierer kunstnerpresentasjoner i forbindelse med Oppland kunstsenter sine felleslunsjer den siste fredagen i måneden; En Opplandskunstner presenterer et av sine prosjekter, eller forteller om sin kunstneriske praksis i forkant av felleslunsjen. Dette er en måte for kunstnerne i regionen å bli bedre kjent med hverandres arbeidsprosesser, styrke det kollegiale samholdet i Oppland, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i Oppland overfor et kunst- og kulturinteressert publikum.

Det serveres nystekte sveler og hjemmelaget syltetøy etter presentasjonen. Serveringen er gratis for kunstnere og kunsthåndverkere i BKO og NK-Øst, og koster kr. 50 for publikum for øvrig.

Meld deg på arrangementet innen torsdag 25.10. til post@kunstopp.no