5theuniverseis-1200

 

Rannveig Funderud (1991) er oppvokst i Eidsberg, Indre Østfold. Hun er en av BKO sine nyinnflyttede medlemmer til Lillehammer/Oppland og har fått atelier på Fabrikken. Rannveig er utdannet fra Strykejernet Kunstskole 2010-2012, og Kunsthøyskolen i Oslo, BA Grafikk 2012-2015. Hun har vært styreleder i Eidsberg Kunstforening i 2017.  Hun er aktuell med Innlandsutstillingen på Hamar kulturhus.

Artist Statement: Kunsten er mitt verktøy for tenking, særlig rundt naturviteskapelige, eksistensielle og fenomenologiske tema. Jeg arbeider med organisk gjentakelse som metode i tegningen, mer eller mindre systematisk tar jeg for meg konkrete premisser hvor jeg lar veksten oppstå gjennom repetisjon. Arbeidene er et slags forsøk på å forstå hvordan naturlige formasjoner oppstår, og fenomenologien rundt dette. Prosessen er langsom, men direkte. Alt jeg gjør fester seg til papiret.

Linker:

instagram.com/houseatwar

facebook.com/rannveigfunderudartist

rannveigfunderud.com

RF-innl

Rannveig Funderud. Kunstnerens eget foto.

Styret i BKO initierer kunstnerpresentasjoner i forbindelse med Oppland kunstsenter sine felleslunsjer den siste fredagen i måneden; En Opplandskunstner presenterer et av sine prosjekter, eller forteller om sin kunstneriske praksis i forkant av felleslunsjen. Dette er en måte for kunstnerne i regionen å bli bedre kjent med hverandres arbeidsprosesser, styrke det kollegiale samholdet i Oppland, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i Oppland overfor et kunst- og kulturinteressert publikum. 

 

Det serveres en varm og herlig vegetarisk vårsuppe etter presentasjonen. Denne er gratis for kunstnere og kunsthåndverkere i BKO og NK-Øst, og koster kr. 50 for publikum for øvrig.

Meld deg på arrangementet innen torsdag 26.4. til post@kunstopp.no