Organiserte kunstnere i Billedkunstnerne Innlandet (BKI) og Norske kunsthåndverkere Innlandet (NKI) inviteres med dette til å delta på årets juleutstilling ved Oplandia senter for samtidskunst. Vi håper så mange som mulig ønsker å være med!

Juleutstillingen åpner lørdag 18. november klokken 14. Siste utstillingsdag er onsdag 20. desember.

Dette er det fjerde året med Juleutstilling på Oplandia senter for samtidskunst der kunstnere i BKI og NKI samt inviterte gjester med tilknytning til senteret stiller ut verk i salongformat; et mylder av arbeider på gulv og vegger, med direkte salg fra vegg til en overkommelig pris. Dette betyr at utstillingen til enhver tid vil forandre seg, og at vi derfor ikke kan garantere at ditt/dine verk vil henge hele utstillingsperioden. Vi ønsker oss primært mindre formater, veiledende maksimumstørrelse er 75 x 75 cm. Dersom du ønsker å ha med større verk må det avtales nærmere med daglig leder Vilde Andrea Brun.

Det vil bli en rekke presentasjoner og åpne arrangementer i utstillingen; som kunstnersamtaler, verksteder, presentasjoner ol.

PÅMELDING
Du melder deg på Juleutstillingen 2023 gjennom å fylle ut vårt registreringsskjemaet (klikk på lenken, så kommer du til selve skjemaet).


LES DENNE viktige informasjonen før du fyller ut:

– Fyll ut registreringsskjemaet.
– Foto/dokumentasjon av kunstverk sendes i en egen e-post til juleutstillingen@gmail.com

– Meld deg på kjørerute via tilsendt skjema (dette sendes ut på e-post til påmeldte kunstnere) dersom du ønsker å benytte deg av dette. 

PRAKTISK INFORMASJON
Kunstverk leveres ved Oplandia senter for samtidskunst i uke 45 (tirsdag 7.11.– fredag 10.11.) kl. 10-16. Montering foregår i uke 46 og utføres av staben ved Oplandia senter for samtidskunst.

Hver kunstner kan levere maks 3 kunstverk. Ett verk kan bestå av flere deler (f.eks. en serie. Dette gjelder særlig kunsthåndverk, her vil vi gjerne ha 5-10 eksemplarer av av serier med arbeider). Har du behov for utstillingsarkitektur (montre, pidestaller el) er det fint om du tar kontakt med oss, slik at vi kan avklare hva som finnes på huset fra før, og hva som eventuelt må medbringes. Største aksepterte format er 75×75 cm, dette for å sikre plass til alle. Er du i tvil, eller ønsker å ha med et større verk, ta kontakt. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Lever kunstverkene forsvarlig emballert. Du er selv ansvarlig for å pakke inn usolgte verk ved henting.

Ikke solgte verk hentes torsdag 21. desember kl. 10-16, eller over nyttår i uke 1, tirsdag 2. – fredag 5. januar 2024 kl. 10-16.

Angitte tider for levering og henting MÅ respekteres:)

Vi informerer fortløpende om eventuelle salg og utsteder salgsoppgjør etter endt utstillingsperiode. Oplandia senter for samtidskunst tar 20% av salgssum i provisjon. Vi minner om at OSS er non-profit og at alle inntekter går til driften av senteret.

SPØRSMÅL?
Ta kontakt med daglig leder Vilde Andrea Brun på post@kunstopp.no tlf. 97122422.

Eller

Prosjektkoordinator Siri Leira på juleutstillingen@gmail.com tlf. 92205506