_DSC6753

Opp, opp, ned av Tore Reisch. Foto: Øystein Thorvaldsen

 

På den siste dagen av Tore Reisch sin utstilling «Tur-retur», er det mulighet for å møte kunstneren i samtale med daglig leder ved Oppland kunstsenter, Vilde Andrea Brun. Dette er en unik mulighet til å få innsikt i noen av prosessene og refleksjonene som ligger bak arbeidene som vises i utstillingen. Publikum inviteres til å stille spørsmål, og delta i samtalen.

 

Tore Reisch er utdannet ved Trondheim kunstakademi. Etter endt utdannelse har han hatt høy utstillingsaktivitet, og han har stilt ut ved blant annet Nordenfjeldske kunstindustrimuseum, Norsk skogmuseum, Østfold kunstsenter og Norsk skulpturbiennale i Viegelandsmuseet. Videre har han gjort utsmykninger for blant annet Oslo og Trondheim kommune, og blitt innkjøpt av Trondheim Kunstmuseum og Kunstmuseet i Nord-Trøndelag. Fra 2016 har Reisch statens 5 årige arbeidsstipend. www.reisch.no

 

Vi kan friste med lett servering og gratis inngang. Hjertelig velkommen, ta gjerne med en venn!